Blog > Komentarze do wpisu
Szparagi z szynką

 

 

 

                  szparagi z szynka i koperkiem1

 

 

składniki:

szparagi

szynka konserwowa

ser żółty

koperek

ocet balsamiczny

 

Szparagi oczyścić, umyć, ugotować w osolonej wodzie. Gdy przestygną zawijać w plaster szynki i żółtego sera. Skropić octem balsamicznym. Podawać z gałązką koperku.

 

 

 

 

szparagi z szynka i koperkiem2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

niedziela, 13 czerwca 2010, trufla3

Polecane wpisy

  • Zakręcona tortilla

    składniki: gotowe placki tortilli 1 mała pierś kurczaka 1 pomidor ser mimolette mix salat 4 plastry suszonych pomidorów ziarna sezamu do panierki sól czerwona p

  • Pieczony chlebek ze szpinakiem i fetą

    składniki: 6 kromek chleba 10 dag fety miseczka świeżego szpinaku cebula 3 ząbki czosnku olej sól pieprz Szpinak oczyscić, umyć, ugotować w osolonej wodzie. Obr

  • Zapiekana kania w jajku

    składniki: 3 kapelusze kani 1 jajko bułka tarta sól pieprz olej Kanie oczyścić, umyć pod bierzącą wodą, wytrzeć papierowym ręcznikiem. Posolić, popieprzyć, ods

TrackBack
TrackBack URL wpisu:
Komentarze
majanaboxing
2010/06/19 22:38:43
Pyszności !:)
Mikser Kulinarny - blogi kulinarne i wyszukiwarka przepisów